HELA SVERIGES HÄLSOBOOST

SPA / POOL / DESIGN / INREDNING / HÄLSA

Må - Fre: 08:00 - 17:00

VÅRA DÖRRAR ÄR ALLTID ÖPPNA

Spabad

Ett spabad är en källa till välmående året runt och oavsett väder. Det kan bli det nya sättet för familjen att ha fredagsmys eller den perfekta anledningen att bjuda över vänner och kollegor. Det kan bli din alldeles egna oas där du får vara ifred och låta dig drömma bort en stund.

När du väljer ett spabad finns det många olika faktorer att tänka på, som storlek, material och funktioner. Det finns små bad för två personer, perfekta för en romantisk kväll, och större bad som rymmer upp till åtta personer, perfekta för en festlig tillställning. Oavsett vilken modell du väljer kommer du ha stor glädje av ditt spabad under många år, både under midsommarkvällar och midvinternätter.

Att ha ett spabad på tomten kan ha många fördelar för hälsa och avkoppling. Det varma vattnet och massagen från bubblorna kan hjälpa till att lindra muskelspänningar och minska stresshormoner i kroppen vilket man sällan kan göra med en pool då den inte får överstiga 32 grader, linerns begränsning. Ett spabad är också ett perfekt sätt att återhämta sig efter träningen och lindra ömma och stela muskler.

För många har spabadet blivit en given höjdpunkt under fester och middagsbjudningar, speciellt under vintern. Men det kan också vara en daglig njutning att ta ett avkopplande bad precis när du vill. Spabadet kan vara en plats att koppla av, tänka eller umgås med nära och kära.

Utomhus-spabad

Ett utomhusspabad är en populär lösning för att skapa en avkopplande miljö på tomten. Det är något speciellt med att ligga i ett varmt bad och se upp på stjärnhimlen under årets alla årstider. Spabaden som säljs är väl isolerade vilket gör att de även klarar hela Sveriges olika klimat och är energieffektiva tillsammans med det isolerande spalocket som ingår.

När du köper ett spabad är det också viktigt att tänka på underhåll och skötsel. Det kräver lite tid och ansträngning för att hålla vattnet rent och pH-balansen korrekt, men det är viktigt för att säkerställa en hälsosam och trygg badmiljö. Det finns också olika tillbehör och kemikalier som kan hjälpa dig att hålla spabadet i gott skick.

Sammanfattningsvis kan ett spabad på tomten bidra till avkoppling, hälsa och sociala stunder. Det är en investering som kan ge många år av njutning och välbefinnande för hela familjen. Ett spabad kan vara det perfekta sättet att skapa en avkopplande oas på din egen tomt där du kan koppla av och njuta av livet.