HELA SVERIGES HÄLSOBOOST

SPA / POOL / DESIGN / INREDNING / HÄLSA

Må - Fre: 08:00 - 17:00

VÅRA DÖRRAR ÄR ALLTID ÖPPNA

Design & inredning

Inredare som jobbar med design av sparesorts fokuserar på att skapa en avslappnad och lyxig atmosfär som uppmuntrar till avkoppling och återhämtning. De strävar efter att skapa en känsla av lugn och ro genom användning av naturliga färger, material och texturer.

Färgpaletten är vanligtvis dämpad och neutral med inslag av mjuka och jordnära toner såsom beige, grått, grönt och blått för att förstärka en känsla av harmoni och balans. Trä och sten används ofta för att skapa en känsla av närhet till naturen, och mjuka textilier såsom linne, bomull och silke används för att förhöja känslan av lyx.

Inredare tar även hänsyn till funktionella behov såsom tillräckligt med förvaringsutrymme, bekväma möbler, och enkel tillgänglighet till spa-behandlingar och andra faciliteter. En annan viktig faktor som inredare tar hänsyn till är belysning, som är avgörande för att skapa rätt stämning och atmosfär.

Utöver själva designen är det viktigt att sparesorten har en genomtänkt och effektiv logistik för att underlätta för gästerna att ta sig runt på området och utnyttja alla faciliteter som erbjuds. Inredare kan arbeta tillsammans med arkitekter och landskapsarkitekter för att säkerställa att hela anläggningen är integrerad och harmonisk.

Skapa WOW-känslan

För att skapa en enhetlig känsla och locka kunder är det viktigt att tänka på många saker när det gäller hotellverksamhet. Hotellinredning är en av de viktigaste faktorerna som påverkar kundernas val av hotell. Kunderna söker ofta efter hotell med en visuell estetik som är tilltalande för ögat och som är i linje med deras personliga stil. De tittar på hotellets geografiska läge, faciliteter som gym, spaavdelning och restaurang, och vilken typ av hotellinredning och hotellmöbler som finns.

En inbjudande hotellinredning kan skapa en “Wow!”-upplevelse för hotellgästerna när de kliver in genom dörrarna. Boutiquehotell är populära för sin genomtänkta idé och originella hotellinredning. Många hotell i Sverige, som Pigalle i Göteborg, The Lamp Hotel i Norrköping, Lydmar hotell i Stockholm, Ishotellet i Jukkasjärvi och Sala Silvergruva i Sala, är välkända för sin hotellinredning och hotellmöbler.

Att anlita en konsult för att hjälpa till med hotellinredning är ett bra alternativ för att få idéer och inspiration till hotellinredning, möbler design och inomhusutformning. En erfaren hotellkonsult kan också hjälpa till att öka kundflödet genom att skapa en inbjudande miljö och funktionalitet. Komfort och stil är viktiga faktorer att tänka på när man planerar en hotellinredning, och funktion och ljudisolering är också viktiga. En välplanerad och estetiskt tilltalande hotellinredning kan också öka möjligheterna för positiv ryktesspridning och öka antalet hotellgäster.