HELA SVERIGES HÄLSOBOOST

SPA / POOL / DESIGN / INREDNING / HÄLSA

Må - Fre: 08:00 - 17:00

VÅRA DÖRRAR ÄR ALLTID ÖPPNA

Min upplevelse på spaanläggningen

Jag hade bokat en dagspa-upplevelse som bestod av en helkroppsmassage, varma källor, bastu och avkoppling. När jag kom till anläggningen möttes jag av en lugn och avslappnande atmosfär med härligt bubblande spabad och en inbjudande pool till mitt förfogande. Personalen var mycket välkomnande och jag kände mig genast som hemma. Jag fick en rundtur av anläggningen och alla faciliteter och jag blev förvånad över hur mycket som fanns att upptäcka.

Jag började med att prova deras varma källa vilket var en underbar upplevelse. Vattnet var varmt och lugnande och jag kunde känna hur spänningarna i mina muskler började släppa. Jag njöt av denna fridfulla stund där jag bara fick fokusera på att andas och vara närvarande i stunden.

Efter varma källorna var det dags för min helkroppsmassage. Massören var mycket professionell och gjorde allt för att säkerställa att jag kände mig bekväm och avslappnad. Massagen var fantastisk och jag kände mig verkligen som en helt ny person efteråt. Min kropp var fri från spänningar och jag var fullständigt avslappnad.

Efter massagen gick jag till avkopplingsrummet där jag kunde sitta ner och njuta av en kopp te och några fruktbitar. Rummet var lugnt, tyst och jag kände mig verkligen avslappnad. Det var en härlig stund av stillhet och reflektion och jag kunde bara sitta där och njuta av nuet.

Efter en stund i avkopplingsrummet bestämde jag mig för att prova bastun och ångrummet. Bastun var varm och uppfriskande medan ångrummet var fuktigt och lite besvärligt för mig då jag hade lite svårare med andningen i denna fuktiga bastun. Jag uppskattade verkligen att få möjligheten att prova på båda faciliteterna och jag kände mig verkligen avslappnad efteråt.

Efter att jag hade avslutat min dag på spaanläggningen kände jag mig verkligen avslappnad och lugn. Jag hade en härlig dag med att ta hand om mig själv och kroppen och jag var tacksam för att jag hade gjort detta val. Denna upplevelse på spaanläggningen påminde mig om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och ta en paus från vardagens stress och press. Jag kommer definitivt att besöka spaanläggningen igen och ser fram emot att uppleva fler av deras faciliteter.