HELA SVERIGES HÄLSOBOOST

SPA / POOL / DESIGN / INREDNING / HÄLSA

Må - Fre: 08:00 - 17:00

VÅRA DÖRRAR ÄR ALLTID ÖPPNA

Industriell stil förblir alltid aktuell

Design är ett betydande kulturellt uttryck som kan ha sina rötter i nästan vilken fråga som helst, vilket skapar utmärkta förutsättningar för fascinerande designprocesser.

När det kommer till industriell design är de yttre formerna en följd av funktion och kontext. Det innebär en tydlig koppling mellan estetik, teknik och ekonomi, som kanske kräver ett erfaret öga att uppskatta, men i själva verket kan vem som helst återskapa en industriell stil i hemmet.

Att skapa den råa, avskalade och grova känslan som kännetecknar den industriella inredningsstilen kräver bara några gjutjärnsrör, lite betong och några grova ytor. Om du har en tegelvägg är det en bonus, men du kan också skapa stilen med några ljusstakar, några krokar och en enkel möbel.

Ökat intresse för återvunnen inredning

Dagens konsumenter är mycket mer medvetna än tidigare generationer. Detta är något som uppmuntras eftersom det inte bara handlar om vår egen affärsidé som grundar sig på återanvändning och hållbarhet, utan också något som präglar hela samhället. Människor vill veta vad de köper och var produkterna kommer från. Allt fler söker möbler och inredning som är tillverkade av återvunna material och som kan återanvändas på nytt.

Tanken med förändringsbar inredning föddes när han själv stod inför en renovering och ville skapa en unik och hållbar stil i sitt eget hem. Han har alltid uppskattat den industriella estetiken, som han menar aldrig går ur tiden. Den är också lätt att kombinera med andra stilar och passar i nästan alla miljöer.

Om man inte har en stor lagerlokal med högt i tak och betongväggar kan man använda specifika material, som gjutjärn, stål, cement och återvunnet trä. Om man inte vill inreda hela hemmet eller ett helt rum i industriell stil, kan man fokusera på vissa delar av ett rum för att skapa den råa känslan man önskar.

Genom att använda dessa element kan man enkelt införa den industriella stilen i sitt hem. Detta innebär att man kan njuta av estetiken i denna design och samtidigt bidra till en mer hållbar och miljömedveten livsstil. Så oavsett om du väljer att inreda hela rummet eller bara införa vissa industriella detaljer i ditt hem, kommer du att uppleva den tidlösa och alltid aktuella industriella looken.